Hvem er jeg 😊


Stacks Image 6
Jeg er en mann i min beste alder, født i 1960, skilt, har 3 gutter, og 5 barnebarn. mye å være glad for, mye å leve for.
Mitt motto er nyt livet og sett pris på de små ting i hverdagen.
Trives med og komme meg ut i naturen året rundt, elsker og gå i fjellet, skog og mark, kjøre slalåm, snowboard og går langrenn, sykling min favoritt trening, har lagt om min livsstil, spiser sunnere, er mye mer aktiv, måtte dessverre gå på en kjempe smell før jeg forstod at jeg i en del år hadde miste litt av meg selv og den livsstil som faktisk er meg.
La om min livsstil for noen år siden, brukt tid på og finne meg selv, forstå meg selv, fått en dypere innsikt i hvem jeg er og hva jeg står for, så har et kjempe godt liv i dag, og deler gjerne min erfaringer med andre.
Er dansk men har vært bosatt i Norge siden 1982, blev i Danmark udannet som butikkslakter (en miks utdannelse som dekker prosessen fra dyret er slakte og frem til ferdig ferdig mat på bordet), jobber i dag med informasjons arkitektur og utvikling/design av Business Intelligence, Datavarehus, AI og Cloud basert data plattforms løsninger.

Min lidenskap for mat har alltid vært en stor del av den jeg er, min meditering er å stå på kjøkkenet 😊, bruker gjerne tid på å lese oppskrifter, se mat programmer på TV for å få inspirasjon til maten jeg lager.

Bor i Akershus, har en gammel husmannsplass som ligger idyllisk til, her nyter jeg naturen, livet og bruker mye tid på kjøkkenet i fred og ro, her er mange av mine oppskrifter blitt til, teste på familie og venner 😊.

Mye av sommeren
tilbringer jeg ved havet, her blir kjøkkenet mitt flytte ut på grillen, men stadig med fokus på at maten min skal være god og sunn.

Er glad i god øl og utforsker ølsorter fra micro bryggerier både norske og utenlandske sammen med gode venner, kjenner at jeg de siste åren er blitt mer og mer glad i god øl gjerne fra mikro bryggerier. Glad i god vin også så ja jeg er en livsnyter som trives godt med min livsstil i dag.

Har lært at man fint kan kombiner en sund og aktiv livsstil med hygge og god mat.

I use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on my site, analyse site traffic, and understand where my audience is coming from.

center image with CSS
Image with corners with CSS